Kategorier
All

Hvad er fordelene ved et kontorhotel?

Har du en virksomhed, og er du på udkig efter nye kontorfaciliteter i inspirerende rammer, kan et kontorhotel være et godt bud på din næste arbejdsplads.

Det er de senere år blevet mere og mere populært at flytte ind på et kontorhotel, men hvad er et kontorhotel, og hvilke fordele er der ved at leje kontorlokaler sådan et sted?

Hvad er et kontorhotel?

Lad os starte fra en ende af og få fastlagt, hvad et kontorhotel i det hele taget er for en størrelse.

Et kontorhotel bliver administreret af et selskab, der udlejer kontorer eller hele etager i bygningen til forskellige virksomheder. Selskabet stiller samtidig en række servicer og faciliteter til rådighed for de virksomheder, der lejer en kontorplads på kontorhotellet. 

Det omfatter blandt andet oftest en bemandet reception, som sidder klar til at tage imod eventuelle gæster og mødedeltagere. Det kan samtidig forventes, at der bliver taget hånd om rengøring og klargøring af mødelokaler, mens der ligeledes sædvanligvis er sørget for internet, kantine og meget mere.

Hvad er fordelene så?

Som lejer af en kontorplads på et kontorhotel kan man i høj grad lægge alt sit fokus og sin tid på driften af sin forretning, da der ikke skal tages hensyn til en masse praktiske gøremål. Ydelserne, der tilbydes, afhænger dog af, hvilket kontorhotel der vælges, og de forskellige servicer kan derfor variere fra sted til sted. 

Derudover kan der ofte også opnås nogle økonomiske fordele ved at benytte sig af et kontorhotel. Her betaler du nemlig kun for den plads, som du bruger, mens der ikke skal bruges penge på indkøb af inventar til kontoret.

På kontorhotellet får du og din virksomhed egen kontorplads, men vil til gengæld dele fællesarealer med andre virksomheder og iværksættere. Det skaber formidable rammer for at netværke og vidensdele med andre fagfolk, som både kan arbejde i en helt anden branche eller i samme branche som dig selv. Du kan altså få værdifuld sparring og muligvis finde nye samarbejdspartnere.

Når du indgår en aftale med et kontorhotel, kan du oftest få en meget fleksibel lejekontrakt med kort bindingsperiode. Det er særligt fordelagtigt for virksomheder, der gerne vil være i stand til at op- eller nedskalere hurtigt. 

Samtidig kan det også være en fordel i et socialt perspektiv, såfremt det er noget, som din virksomhed og dine kollegaer sætter pris på. Flere kontorhoteller tilbyder nemlig også sociale arrangementer, hvor fællesskabet blandt virksomhederne kan dyrkes.Mulighederne er mange, og søger du for eksempel efter et kontorhotel i København, Aarhus, Odense eller Aalborg, kan du vælge mellem et hav af forskellige kontorhoteller.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *